Chinese Kruiden bij chronische verkoudheid

Chinese kruiden bij chronische verkoudheid

Chronische neusverkoudheid wordt ook wel chronische rhinitis genoemd. De ontsteking van de neus en het neusslijmvlies houdt lang aan, waarbij de symptomen de meeste dagen van het jaar dagelijks een uur of langer opspelen. Symptomen zijn onder meer niezen, “ loopneus “, verstopte neus, jeuk in de neus, slechte reuk, pijn in het gezicht, hoofdpijn. De oorzaak ligt in een doorlopende verkoudheid. Ook ka allergie een rol spelen. Chinese kruiden zijn een doeltreffende behandeling tegen chronische rhinitis, en behandelen ook de oorzaken die tot de rhinitis leiden.

Hoe werkt Chinese kruidenbehandeling bij chronische rhinitis?

De Chinese kruiden behandelen de oorzaken van de verkoudheid. De therapie richt zich op het versterken van de algehele weerstand. Bij een allergie corrigeert de therapie de afwijkende weerstand om zo de patiënt minder vatbaar te maken voor de allergiebron. Behalve de oorzaken behandelen de kruiden ook de symptomen. Door deze combinatie zijn de resultaten van de behandeling vaak al snel merkbaar.

Chinese kruidentherapie werkt goed bij de volgende symptomen

Chinese kruiden kunnen tot een goed resultaat leiden bij de volgende verschijnselen die bij chronische rhinitis kunnen optreden:

  • Verstopte neus
  • loopneus
  • Branderig gevoel in de neus
  • Jeuk in de neus(/li>
  • Hoofdpijn
  • Oorpijn
  • Slechte reuk, slechte adem
  • Keelpijn
  • Hoesten

De ernst van chronische rhinitis kan verschillen. Een lichte vorm zorgt meestal voor weinig problemen. Ernstige symptomen van chronische rhinitis kunnen het werk, school en sociale leven van patiënten verstoren. Tijdens de behandeling merken we dat patiënten minder last van de symptomen ondervinden, en ook in hun dagelijkse leven weer beter functioneren.

Hulp bij afvallen

Afvallen zonder hulp valt vaak tegen. Effectieve behandelwijzen ter ondersteuning zijn acupunctuur, oplossing 2, oplossing 3 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten stelt samen met u een een persoonlijk behandelplan op en werkt samen met u aan uw gezondheid.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

11 + 3 =