Chinese kruiden bij hoofdpijn

Chinese kruiden bij hoofdpijn

Hoofdpijn is erg vervelend. Het verstoort de concentratie en kan in ernstige gevallen zelfs beperkingen meebrengen in het dagelijks leven. Omdat er zoveel verschillende oorzaken van hoofdpijn zijn, is een goede intake erg belangrijk

Hoe werken Chinese kruiden bij hoofdpijn?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de hoofdpijn. Bijvoorbeeld verstoring van de hormoonhuishouding of bloedsomloop, of het vasthouden van vocht. Chinese kruiden zijn een effectieve behandelwijze voor deze onderliggende oorzaken van de hoofdpijn. Door de oorzaken te bestrijden, het lichaam in balans te brengen vermindert de hoofdpijn.

Voor welke soorten hoofdpijn werken Chinese kruiden?

Vrijwel alle vormen van hoofdpijn zijn te behandelen met Chinese kruiden, bijvoorbeeld:

  • Hoofdpijn als gevolg van PMS of andere hormonale imbalansen.
  • Spanningshoofdpijn
  • Migraine
  • Hoofdpijn als gevolg van problemen in de bloedsomloop

Chinese kruiden kunnen ook een aanvulling zijn op andere traditionele Chinese geneeskunde zoals cupping en acupunctuur.

Chinese kruiden bij hoofdpijn

Hoofdpijn is een van de meest voorkomende pijnklachten. Hoofdpijn kan het gevolg zijn van een onderliggende ziekte zoals een te hoge bloeddruk, maar ook het gevolg zijn spierspanning of hormonale problemen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

12 + 10 =