Overige behandelingen

Overige behandelingen bij MCBalans
 
Overige behandelingen
De combinatie van zowel de Westers medische inzichten als de Oosterse vormen een enorme versterking bij het voorkomen en behandelen van aandoeningen.

Bij Medisch Centrum Balans hebben alle zorgverleners een universitaire opleiding in de Westerse en Oosterse geneeskunst, gecombineerd met jarenlange ervaring en bijscholing.

Door de samenwerking met de huisartsenpraktijk, waar Dr. Lin naast haar werkzaamheden bij MC Balans ook werkt, is de verbinding naar de gehele zorgketen geborgd.

Hieronder geven we u een aantal behandelingen waar we binnen het Centrum of in samenwerking in voorzien.

Huisartsenzorg

MC Balans is behalve een behandelcentrum voor traditionele Chinese Geneeswijzen ook een Medisch Centrum dat onderdak biedt aan andere zorg.

Voor de Huisartsenzorg werken we samen met Huisartsenpraktijk Bonda & Lin. Dit is de dependance van Huisartsenpraktijk Bonda, en is gevestigd op dezelfde locatie als het acupunctuurcentrum.

 

PRP – Platelet Rich Plasma therapie

De artsen bij MCBalans zijn opgeleid voor Westerse en Oosterse geneeswijzen en met hun jarenlange ervaring bekwaam in verscheidene behandelingen. Zij ondersteunen ook haartransplantatie en beauty-klinieken met nazorg en PRP-behandelingen na haartransplantatie.

Veel mensen die niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie kunnen ook goed geholpen worden met PRP behandeling. Zorgverleners bij MCBalans zijn hiertoe opgeleid. De behandeling wordt aangeboden in het centrum aan de Stationsweg 23 te Den Haag.

Haartransplantatie

MCBalans biedt ook onderdak aan Esthebeauty, een organisatie die mensen begeleid die een haartransplantatie nodig hebben. Wanneer deze ingreep in het buitenland plaatsvindt, dan biedt MCBalans de nazorg aan deze mensen.

Aanvullingen op Traditionele Chinese Geneeskunde

De Traditionele Chinese Geneeskunde is veel meer dan alleen acupunctuur, cupping en kruiden. Er is een breed spectrum aan aanvullende behandelingen mogelijk binnen de praktijk. Daarbij kunt u onder andere denken aan moxa therapie (de verwarming van de acupunctuurpunten) en acupressuur (waarbij druk wordt uitgeoefend op de acupunctuurpunten in plaats van het plaatsen van naalden). Uw behandelaar bespreekt de behandelmogelijkheden voor uw klacht uitgebreid door, zodat u samen tot een optimaal resultaat komt.

Intake

Tijdens het intake gesprek bespreken we uw klachten uitgebreid, onderzoeken we u, en komen we met u tot een persoonlijk behandelplan. We maken een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn en welk resultaat daarbij te verwachten is. Met deze informatie kunt u zelf beslissen over uw zorg.

Behandelingen

De acupuncturist zal u vragen op het bed of de speciale stoel plaats te nemen en legt u daarna uit wat zij gaat doen, wat u kunt verwachten. Tijdens de behandeling plaatst de acupuncturist de acupunctuur naaldjes. Afhankelijk van het behandelplan worden deze na ongeveer een half uur verwijderd. Gedurende deze periode kunt u ontspannen blijven liggen of zitten. Op de behandelkamer is een bel, waarmee u de assistente kunt roepen als u vragen heeft.

Nazorg

Iedere behandeling evalueren we. U kunt hierbij altijd aangeven hoe u de behandeling ervaart, welke effecten u bemerkt en hoe uw algehele gesteldheid zich ontwikkelt. Afhankelijk van het type klacht kan na de behandelsessies op termijn nog een nabehandeling of controle nodig zijn. Dit besluiten we in overleg met u.

“Het fijne aan Medisch Centrum Balans is de combinatie van Westerse en traditioneel Chinese geneeskunde. Zowel mijn lichaam als mijn geest zijn in goede handen hier.

N

Meer dan 20 jaar ervaring

 
N

Erkend door zorgverzekeraars

 
N

Arts en acupuncturist

 
N

Persoonlijke aandacht

 
Aandoeningen
Enkele van de veel voorkomende aandoeningen die wij behandelen zijn:

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

12 + 11 =