Traditionele Chinese voeding en beweging bij diabetes type 2

Chinese voeding en beweging bij diabetes type 2

Diabetes type 2 komt veel voor. Voorheen werd het ook wel ouderdomsdiabetes genoemd. We zien echter ook steeds meer jongere mensen met diabetes type 2. Met traditionele Chinese voeding- en bewegingstherapie is Diabetes Type 2 goed te behandelen en voor meer dan 90% van de mensen te voorkomen.

Hoe werkt behandeling met traditionele Chinese voeding- en beweging?

De oorzaak van Diabetes type 2 is grotendeels terug te vinden in bewegings- en voedingspatronen. Door de principes van de Chinese voeding en beweging toe te passen verbeteren de spijsvertering, doorbloeding en reguleren we de bloedsuikerspiegel. De diabetes type 2 komt zo onder controle. In het voorstadium van diabetes kan de diabetes type 2 zo worden voorkomen.

Voeding en beweging werken goed bij de volgende symptomen

Met de voeding en beweging bestrijden we de oorzaak en de volgende symptomen van diabetes type 2:

  • overgewicht
  • hoge bloeddruk
  • nierziekten
  • aandoeningen van het zenuwstelsel
  • verminderd gezichtsvermogen, blindheid

Mensen ontwikkelen niet overnacht Diabetes type 2. Vooral in de voorstadia van diabetes type 2 is preventie nog heel goed mogelijk. De traditionele Chinese geneeskunde blijkt keer op een keer een zeer goede aanpak te bieden om Diabetes type 2 te genezen, te voorkomen, en ook de bijwerkingen van Diabetes type 2 te verminderen. Dit biedt een blijvend gezondheidsresultaat voor de mensen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Bij ooracupunctuur worden de naaldjes alleen in het oor geplaatst. In sommige gevallen wordt voor een kruidenbuideltje gekozen.

Cupping

Houdt u niet van naalden? Dan kan cupping uitkomst bieden. Bij cupping worden er glazen bokaaltjes vacuum op de huid geplaatst.

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

13 + 5 =