Slapeloosheid

Acupunctuur bij slapeloosheid

Bij slapeloosheid slaapt u zo slecht dat het moeilijk wordt overdag goed te functioneren. Slaapmiddelen leiden al gauw tot gewenning of zelfs verslaving. Slapeloosheid is vaak terug te leiden tot andere oorzaken, zoals stress of lichamelijke oorzaken. Acupunctuur kan deze oorzaken bestrijden, waardoor het probleem van de slapeloosheid wordt weggenomen. Mensen slapen na behandelingen vaak langer en ook dieper. Voor behandeling van slapeloosheid wordt vaak gekozen voor oor-acupunctuur.

Hoe werkt oor-acupunctuur bij slapeloosheid

De oorzaak van slapeloosheid ligt in een verstoring van de bloeddoorstroming, verstoring van de hormoonbalans, en verstoring van de vochtafdrijving. Bij slapeloosheid komt de patiënt vaak terecht in een vicieuze cirkel. De slaapproblemen leiden tot extra vermoeidheid, wat weer tot nieuwe klachten leidt, wat de slaapproblemen weer vergroot. Met acupunctuur kunnen de oorzaken, zoals verstoring van de bloeddoorstroming goed behandeld worden. Maar ook de gevolgen, zoals slaapproblemen.

Dit maakt acupunctuur zo geschikt als behandelwijze voor slapeloosheid. Acupunctuur richt zich op zowel de oorzaken als op de gevolgen van slapeloosheid. Zo wordt de vicieuze cirkel doorbroken en kan de patiënt herstellen.

Bij welke symptomen van slapeloosheid werkt oor-acupunctuur?

Oor-acupunctuur kan tot een goed resultaat leiden bij de volgende vormen van slapeloosheid:

  • type 1
  • type 2
  • type 3

Oplossingen tegen slapeloosheid

Slapeloosheid kan verholpen worden met acupunctuur, oplossing 2, oplossing 3 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten stelt samen met u een een persoonlijk behandelplan op en werkt samen met u aan uw gezondheid.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

14 + 11 =