Fibromyalgie

Cupping bij fybromyalgie

Fybryomyalgie is een aandoening aan bindweefsel en spieren. Hierbij treden verschijnselen op zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid. Er zijn medicijnen om de aandoeningen te genezen. Wel zijn er pijnstillers. Wanneer de fybryomyalgie chronisch is leidt de pijnmedicatie vaak tot bijwerkingen. Cupping biedt aan patienten vaak een oplossing voor de fybryomyalgie klachten.

Hoe werkt cupping bij fybryomyalgie?

De behandeling met cupping richt zich op de bloeddoorstroming en de afvoer van opeenhopingen van afvalstoffen die zich hebben vastgezet en leidt tot pijnlijke spieren. De acupuncturiste zet op de pijnplek of meridianen een bokaaltje en trekt dit vacuüm. Dit mobiliseert het vervoer van de afvalstoffen. Bij plaatsing op de spieren leidt de cupping ook tot versoepeling van de spieren. Na de cupping blijven ronde vlekjes op de huid. Deze trekken na verloop van tijd weer weg.

Bij de intake en het behandelplan wordt de gehele situatie vastgesteld. Zodat de behandeling de gevolgen van de fybryomyalgie in de volle breedte betreft.

Cupping werkt goed bij de volgende symptomen

Cupping kan tot een goed resultaat leiden bij de volgende verschijnselen die bij fybromyalgie kunnen optreden:

  • Pijn in de rug, nek of schouders
  • Pijn in het borstbeen, heupen, knie
  • Slapheid in de spieren
  • Stijfheid in de spieren
  • Zwaar gevoel in de armen of benen
  • Hoofdpijn
  • Tintelingen in armen of benen

Veel patiënten met fybryomyalgie en andere reumatische of artroseklachten hebben voortdurend pijn of stijfheid. Cupping behandelingen leiden vaak al op korte termijn tot resultaat. Het is ook voor ons heel motiverend om van patiënten te horen dat ze hun beter weer veel beter zelf kunnen invullen.

Hulp bij afvallen

Afvallen zonder hulp valt vaak tegen. Effectieve behandelwijzen ter ondersteuning zijn acupunctuur, oplossing 2, oplossing 3 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten stelt samen met u een een persoonlijk behandelplan op en werkt samen met u aan uw gezondheid.

Acupunctuur fybromyalgie

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

oor acupunctuur fybromyalgie

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden fybromyalgie

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

2 + 5 =