Gewrichtspijn

Acupunctuur bij gewrichtspijn

Pijn in de gewrichten komt veel voor. De pijn kan het gevolg zijn van een ontsteking, of bijvoorbeeld een verrekking of verstuiking. Gewrichtspijn komt veel voor bij reuma en bij artrose, maar ook bij fybromyalgie en spierpijn. Behandelingen met medicijnen gaan vaak gepaard met bijwerkingen. Acupunctuur is natuurlijke behandelwijze, zeer effectief bij pijnbestrijding en kent geen bijwerkingen.

Hoe werkt acupunctuur bij gewrichtspijn?

Acupunctuur stimuleert een goede bloeddoorstroming. De bloeddoorstroming is belangrijk voor de aanvoer van zuurstof naar en de afvoer van afvalstoffen. Een goede doorbloeding leidt tot minder stijfheid van de spieren.
Acupunctuur stimuleert ook de aanmaak van endorfine en andere neurotransmitters waarmee de pijn afneemt.
De combinatie van deze effecten van acupunctuur leidt tot vermindering en wegnemen van de pijn in de gewrichten.

Bij welke gewrichtspijn werkt acupunctuur?

Acupunctuur kan tot een goed resultaat leiden bij pijn in verschillende gewrichten:

  • schouderpijn
  • kniepijn
  • heuppijn
  • hielspoorpijn
  • nekpijn
  • rugpijn
  • polspijn
  • elleboogpijn
  • hoofdpijn (door uitstraling van de nek)
  • overige gewrichten (kaak en dergelijk)

We zien veel patiënten die al zeer lang met pijnklachten kampen. Langzaamaan heeft men een steeds hogere dosis nodig aan medicatie, en meer en meer last van de bijwerkingen van de pijnmedicatie. Meestal op aanraden van vrienden en familie komen deze patiënten dan acupunctuur proberen. Het is voor ons enorm motiverend om daarna de blijheid te zien: men heeft minder pijn, men kan beter bewegen en men heeft ook minder medicatie nodig.

Oplossing voor gewrichtspijn

Gewrichtspijn kan verholpen worden met acupunctuur, oplossing 2, oplossing 3 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten stelt samen met u een een persoonlijk behandelplan op en helpt u van uw gewrichtspijn af.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bel de praktijk

Medisch Centrum Balans Stationsweg 23 2515 BG Den Haag Openingstijden Ma t/m vr: 9.00 17.30 uur

Neem contact op

Bel gerust wanneer u vragen heeft, of om een afspraak te maken.

Contactformulier