Welkom bij

Medisch Centrum Balans

Acupunctuur behandelingen – TCM – Huisartsen – Schoonheidsbehandelingen

Chinese arts in Den Haag

Traditionele Chinese Geneeskunde Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een erkende arts voor Chinese geneeskunde in Den Haag, bent u bij MCBalans aan het juiste adres. Het team van MCBalans brengt een aantal aanvullende specialismen samen. Artsen, cardio vasculair, gynaecologie, Traditionele Chinese Geneeskunde met acupunctuur en kruidengeneeskunde. De ervaren artsen van MCBalans zijn behalve in TCM (Traditional Chinese Medicine) ook opgeleid in de westerse geneeskunde en diagnostiek. Hierdoor kunnen wij een combinatie van behandelingen aanbieden, om zo het optimale resultaat te behalen.

acupunctuur Den Haag
Chinese kruiden
Ooracupunctuur
Voeding en beweging Den Haag
Cupping Den Haag
Chinese behandeling

Professionele en persoonlijke behandelwijze

MCBalans biedt professionele persoonlijke zorg. Hierbij kan een combinatie worden gemaakt van verschillende behandelvormen. Voor het behalen van de beste resultaten worden de volgende stappen met u doorlopen:

Intake

Tijdens het intake gesprek worden uw klachten uitgebreid besproken en onderzocht om tot een persoonlijk behandelplan te komen. Een behandelplan kan bestaan uit verschillende behandelingen, zoals acupunctuur, Chinese kruidentherapie, voedings- en bewegingsadvies en combinaties hiervan. We maken een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn en welk resultaat daarbij te verwachten is. Met deze informatie kunt u zelf beslissen over uw zorg.

Chinese geneeskunde Den Haag

Behandeling

De behandeling kan uit een enkele sessie bestaan, maar meestal bestaat de behandeling uit meerdere sessies. Bij iedere sessie overleggen we met u over de voortgang. Tijdens de behandeling kunt u altijd vragen stellen. We vinden het belangrijk dat u begrijpt hoe de behandeling in elkaar zit en hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Chinese arts

Nazorg

Iedere behandeling evalueren we. U kunt hierbij altijd aangeven hoe u de behandeling ervaart, welke effecten u bemerkt en hoe uw algehele gesteldheid zich ontwikkelt. Afhankelijk van het type klacht kan na de behandelsessies op termijn nog een nabehandeling of controle nodig zijn. Dit besluiten we in overleg met u.

Chinese geneeskunde Den Haag

Wij hadden al heel lang een onvervulde kinderwens. Na allerlei omwegen zijn we uiteindelijk via de patiëntenvereniging voor acupunctuur bij MCBalans terecht gekomen. Dokter Lin bekeek niet alleen de medische historie, maar ook onze leefstijl en wensen. Ze gaf duidelijke adviezen en uitleg over de behandeling (een combinatie van acupunctuur en Chinese kruiden). De IVF sloeg aan en in augustus is onze dochter geboren! Wij kunnen ons geluk niet op.

D. & Y. uit Den Haag

Chinese arts Den Haag
N

Meer dan 20 jaar ervaring

N

Erkend door zorgverzekeraars

N

Arts en acupuncturist

N

Persoonlijke aandacht

Aandoeningen

Onze behandelmethodes kunnen worden ingezet bij een groot aantal aandoeningen. Hieronder staan een aantal voorbeelden vermeld van aandoeningen die het team van MCBalans kan behandelen.

Bel de praktijk

Medisch Centrum Balans Stationsweg 23 2515 BG Den Haag Openingstijden Ma t/m vr: 9.00 17.30 uur

Neem contact op

Bel gerust wanneer u vragen heeft, of om een afspraak te maken.

Contactformulier