Dhr. Wu Wang

Acupunctuur expert

Over acupunctuur expert Wu Wang

Wu Wang studeerde Traditionele Chinese Geneeskunde in China en in Nederland. Hij specialiseerde zich verder door in de leer te gaan bij de TCM-expert professor Shuhuai He. Door jarenlange intensieve leergang bij zijn leermeester heeft Wu Wang zich breed en diep ontwikkeld in TCM. Ook zijn voorliefde voor Chinese medische literatuur geeft hem een groot inzicht in de eeuwenoude traditionele Chinese geneeswijze.

Wu Wang heeft vele jaren ervaring in acupunctuur. Zijn acupunctuurtechniek heeft een goede uitwerking op ingewikkelde ziekten. Hij is uitstekend in het behandelen van onder meer pijnklachten, slapeloosheid, beroerte, en gynaecologische aandoeningen. Van zijn patiënten ontvangen we een positieve feed back.

“Het blijft mij stimuleren, iedere keer opnieuw wanneer ik een heb kunnen helpen. Om steeds beter te worden, en om steeds meer mensen te kunnen helpen. Vaak is een chronische klacht waar mensen al jaren mee lopen eigenlijk redelijk eenvoudig te verhelpen. De opluchting en blijdschap wanneer de pijn of andere klachten voorbij zijn geven mij als acupuncturist ook veel voldoening.”

+31 (0) 70 3888 111

Call us

Medisch Centrum Balans
Stationsweg 23
2515 BG Den Haag

Openings hours
Ma - vr: 9.00 till 17.30

Contact Us

We're deligthed to help you.
Don't hesitate to contact us.

1 + 3 =