Oor-acupunctuur bij afvallen

Oor-acupunctuur bij afvallen

Afvallen lijkt eenvoudig, maar valt vaak tegen. Acupunctuur kan goed ondersteunen bij afvallen. Hierbij wordt vaak gekozen voor oor-acupunctuur.

Hoe werkt oor-acupunctuur bij afvallen?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het overgewicht. Bijvoorbeeld verstoring van de hormoonhuishouding, eet- of snoepverslaving, of het vasthouden van vocht. Oor-acupunctuur is een effectieve behandelwijze voor deze onderliggende oorzaken van overgewicht. Door de oorzaken te bestrijden, het lichaam in balans te brengen bevordert de behandeling het afvallen.

Randvoorwaarden voor oor-acupunctuur bij afvallen

Afvallen moet u uiteindelijk zelf doen. Acupunctuur kan daarbij ondersteunen. Om met succes af te vallen zijn de volgende aspecten belangrijk:

  • Motivatie: U moet van uzelf uit gemotiveerd zijn om af te vallen.
  • Omgevingsfactoren: Steun vanuit uw directe omgeving is belangrijk.

Welke oorzaken van overgewicht behandelen we bij afvallen met acupunctuur?

Afvallen is uiteindelijk iets wat de patiënt zelf moet doen. Met acupunctuur kunnen we de oorzaken van overgewicht terugdringen, waardoor u met succes kunt afvallen. De meest voorkomende oorzaken zijn:

  • stress
  • hormonale stoornissen
  • overmatige drang tot eten
  • overmatige drang tot snoepen
  • suikerverslaving

We zien veel patiënten gemotiveerd beginnen met afvallen. Vaak hebben ze al veel kuren geprobeerd. Met de ondersteuning die acupunctuur biedt is het makkelijker de kuur vol te houden. Wanneer het resultaat komt en de kilo’s eraf gaan, dan wordt het makkelijker vol door te gaan met afvallen.

Hulp bij afvallen

Afvallen zonder hulp valt vaak tegen. Effectieve behandelwijzen ter ondersteuning zijn acupunctuur, oplossing 2, oplossing 3 of een combinatie hiervan. Ons team van specialisten stelt samen met u een een persoonlijk behandelplan op en werkt samen met u aan uw gezondheid.

Acupunctuur

Acupunctuur is een beproefde behandelwijze om van uw hoofdpijn af te komen. Een getrainde acupuncturist plaatst heel dunne naaldjes in de huid om de balans van de Yin en Yang energiebanen in het lichaam te herstellen.

Ooracupunctuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Chinese Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bel de praktijk

Medisch Centrum Balans Stationsweg 23 2515 BG Den Haag Openingstijden Ma t/m vr: 9.00 17.30 uur

Neem contact op

Bel gerust wanneer u vragen heeft, of om een afspraak te maken.

Contactformulier